nahoru

EVOLVEO StrongPhone G4

EVOLVEO StrongPhone G4 je odolný chytrý telefon určený do extrémních podmínek, ve kterých vás nezklame výkonem, odolností ani rychlostí.

Robustní pogumované tělo telefonu Evolveo Q8

 aaa

s perfektním IPS displejem




EVOLVEO StrongPhone G4

EVOLVEO StrongPhone G4 má extrémně pevné vodotěsné robustní pouzdro, pro maximální ochranu před nepříznivými podmínkami, kterým může být vystaven při každodenním používání. Překvapí vás velmi tenkým tělem a elegantním designem, aniž by utrpěla jeho odolnost, která je certifikována na IP68 a MIL-STD-810G:2008.

Kvalitní 5" displej s jemným HD rozlišením 1280x720 obrazových bodů je chráněný speciální tvrzenou vrstvou CorningR GorillaR Glass 3. Použitá technologie IPS zaručuje živé barvy a výborné pozorovací úhly.

Evolveo G4 díky technologii Dual SIM umožňuje používat v telefonu 2 SIM karty současně bez jejich zdlouhavého vyměňování nebo nutnosti nošení 2 telefonů.

K telefonu jsou navíc přibalené vyměnitelné kovové boční lišty.


Pořizujte kvalitní videa a fotografie 

bbb

i v extrémních podmínkách

Fotoaparát a výbava

Hlavní fotoaparát s rozlišením 8Mpx díky autofocusu a přisvětlovací diodě pořizuje skvěle ostré fotografie a videa ve FullHD rozlišení.

Ve výbavě telefonu najdeme všechny moderní technologie jako Wi-Fi, GPS, Bluetooth a množství senzorů např. senzor svěrla, kompas a další.

Mobilní telefon Evolveo StrongPhone G4 napájí velkokapacitní baterie s kapacitou 3000mAh.


Odolné tělo telefonu Evolveo SGP G4

ccc

je připraveno na extrémní podmínky i používání

Výkon, paměť a operační systém

Kromě vysoké odolnosti zaujme telefon Evolveo G4 i výkonem, o který se stará úsporný 64-bitový čtyřjádrový procesor s frekvencí 1.4GHz. V kombinaci s 3GB operační paměti má smartphone dostatek výkonu pro plynulý chod operačního systému Android ve verzi 6.0 (Marshmallow), hraní moderních 3D her a provoz moderních aplikací.

Vnitřní paměť má kapacitu 32GB, kterou lze dále rozšířit pomocí microSDHC/SDXC paměťových karet.

Podpora vysokorychlostní sítě LTE (4G), je záruka rychlého a stabilního mobilního internetu pro příjemné surfování, sledování videí online a poslechu streamované hudby. Oproti starší 3G technologií přináší až 10x vetší rychlost.

Podpora funkce On The Go (OTG) dovoluje k tabletu připojit externí datové úložiště (např. flash disk) a používat ho s tabletem.


Pro ochranu mobilního telefonu doporučujeme dokoupení ochranného krytu a ochranného tvrzeného skla na displej, kterou si můžete nechat nalepit na telefon našimi zkušenými pracovníky.

Často cestujete autem a chcete mít telefon po ruce a na očích? Pořiďte si chytrý magnetický držák Tetrax SMART, který umístíte na palubní desku a pomocí magnetu pevně udrží mobilní telefon přesně tam kde potřebujete.

Potřebujete kvalitní reproduktory na cesty nebo do míst, kde není přístup k elektrické síti? To není žádný problém s Bluetooth reproduktorySupertooth Disco v. 2. 0, které vydrží pomocí integrované baterie hrát přes 10 hodin na jedno nabití. Reproduktory můžete doplnit externí baterií Powerbank, která dokáže mobilní telefon nabít i několikrát po sobě na jedno nabití.

Mobilní telefon Evolveo Strongphone G4 si u nás můžete objednat i na splátky.

Podělte se o své úlovky na Instagramu. Použijte #Fmobil Pochlubte se na Instagramu. Použijte F-mobil Podělte se se svým chytrým zařízením na Instagramu. Použijte #Fmobil Zobrazit profil