nahoru

Praha - OC Novo Plaza

Novodvorská 1800/136
142 00 Praha 4
Zobrazit na Google Mapách

Otevírací doba

Po-Ne: 9:00 - 21:00

Kontakty

731 500 590 (09:00 - 21:00) plaza@f-mobil.cz

Výdejní místo pro e-shop Ano

Možnosti parkování Ano

Bezbariérový přístup Ano

Platební karty Visa Mastercard

Jak se k nám dostanete

Autem

Lze parkovat na venkovním parkovišti, nebo v podzemních garážích.

Městskou dopravou

Autobus č. 106, 196, 197 – Zastávka Jílovská / Sídliště Novodvorská

Kde nás najdete

Naleznete nás v přízemí vedle Tesca

Fotografie z prodejny

Další prodejny v okolí

I v moderním obchodním centru Novo Plaza v srdci Prahy najdete prodejnu F-mobil. Jako autorizovaný prodejce se specializujeme na široký sortiment mobilních telefonů, od nejnovějších modelů po použité telefony. Ty najdete v našem iPhone bazaru. Nabízíme také rozsáhlé příslušenství k mobilům, včetně ochranných skel, která na místě profesionálně lepíme.

V F-mobil rozumíme, jak důležitý je váš telefon v každodenním životě, a proto jsme na pobočce v OC Novo Plaza vybaveni i pro poskytování servisu telefonů. Jsme féroví fajnšmekři a provádíme servis na počkání, pokud je požadovaný díl skladem, nebo do druhého dne po objednání dílu. 

Nabízíme servis všech známých značek, na které jsou dostupné náhradní díly. 

Navštivte naši prodejnu v OC Novo Plaza a objevte širokou nabídku produktů a služeb. Ať už hledáte nový telefon, potřebujete opravit svůj stávající, nebo si chcete pořídit kvalitní použitý iPhone za výhodnou cenu, u nás najdete vše pod jednou střechou.

Podělte se o své úlovky na Instagramu. Použijte #Fmobil Pochlubte se na Instagramu. Použijte F-mobil Podělte se se svým chytrým zařízením na Instagramu. Použijte #Fmobil Zobrazit profil