nahoru

Emporia Euphoria

Emporia Euphoria je seniorský mobilní telefon s velkým displejem a velkou přehlednou klávesnicí pro snadné ovládání mobilu.

Emporia Euphoria

Design telefonu je zaměřen na příjemné držení a co nejjednodušší ovládání. Velký displej je přehledný a velikost písma si můžete nastavit podle svých potřeb. Na velké podsvícené klávesnici je příjemně píše a velká číslice ocení především senioři a uživatelé s horším zrakem.

Pro snadné ovládání telefonu má speciální tlačítko pro některé funkce, které tak nemusí uživatel hledat v menu telefonu. Konkrétně se jedná o menu telefonu, zapnutí fotoaparátu, rozsvícení svítilny a uzamčení telefonu.

Na zadní straně mobilu Emporia Euphoria je speciální SOS tlačítko, které odešle zprávu až 5 zvoleným kontaktům pokud potřebujete rychle přivolat pomoc stiskem jediného tlačítka.

Součástí balení je nabíjecí stojánek pro snadné nabíjení, do kterého stačí telefon jednoduše vložit a není nutná složitá manipulace s kabely jako u klasických nabíječek.

Na zadní straně mobilu Emporia Euphoria je umístěn základní 2Mpx fotoaparát, pro rychlé pořizování fotografií.

Příslušenství k Emporia Euphoria (2)

Pouzdra a obaly (2)

Podělte se o své úlovky na Instagramu. Použijte #Fmobil Pochlubte se na Instagramu. Použijte F-mobil Podělte se se svým chytrým zařízením na Instagramu. Použijte #Fmobil Zobrazit profil