nahoru

Acer Liquid M220

Acer Liquid M220 je krásný a kompaktní mobilní telefon. Speciální designové prvky dělají z telefonu stylový doplněk nabízející současně mnoho funkcí.

Kompaktní tělo

1

telefonu Acer Liquid M220

Acer Liquid M220

Povrch zadního krytu je inspirován povrchem tkaniny a působí skutečně elegantně. střed stran telefonu obepíná stříbrný rámeček, který nejen že skvěle vypadá, ale umož'nuje pevné držení telefonu v ruce.

4" displej s rozlišením 480 x 800 pixelů je ideální kompromis pro lidi, kteří nechtějí zbytečně velké telefony, ale zároveň chtějí telefon naplno a pohodlně využívat.

Technologie Dual SIM umožňuje používat v telefonu 2 SIM karty současně bez jejich zdlouhavého vyměňování nebo nutnosti nosit s sebou 2 telefony.


Hlavní 5Mpx kamera

2

pro zachycení momentů

ve Vašem okolí


Fotoaparát, výbava

Hlavní fotoaparát s rozlišením 5Mpx pořizuje díky autofocus a přisvětlovací diodě skvěle ostré fotografie a videa. Na přední straně smartphonu je sekundární přední kamera s rozlišením 2Mpx.

Ve výbavě telefonu najdeme všechny moderní technologie jako Wi-Fi, GPS, Bluetooth a množství senzorů např. akcelerometr.


 

Elegantní texturovaná zadní část

3

telefonu Acer Liquid M220


Výkon, paměť a operační systém

O chod telefonu Acer M220 se stará výkonný dvoujádrový procesor s frekvencí 1.2 GHz. V kombinaci se 512GB operační paměti má smartphon dostatek výkonu pro plynulý chod operačního Systému Windows Phone 8.1, hraní 3D her a provoz moderních aplikací.

Vnitřní paměť má kapacitu 4GB, kterou lze dále rozšířit pomocí paměťových karet až o 32GB.


Pro ochrannu mobilního telefonu doporučujeme dokoupení tvrzeného skla na displej a ochranného krytu.

Často cestujete autem a chcete mít telefon po ruce a na očích? Poří'dte si chytrý magnetický držák Tetrax SMART, který umístíte na palubní desku a pomocí magnetu pevně udrží mobilní telefon přesně tam kde potřebujete.

Potřebujete kvalitní reproduktory na cesty nebo do míst, kde není přístup k elektrické síti? To není žádný problém s Bluetooth reproduktory Supertooth Disco v. 2. 0, které vydrží pomocí integrované baterie hrát přes 10 hodin na jedno nabití. Reproduktory můžete doplnit externí baterií Powerbank, která dokáže mobilní telefon nabít i několikrát po sobě na jedno nabití.

 

Mobilní telefon Acer Liquid M220 si u nás můžete objednat i na splátky.

Příslušenství k Acer Liquid M220 (1)

Tvrzená skla (1)

Podělte se o své úlovky na Instagramu. Použijte #Fmobil Pochlubte se na Instagramu. Použijte F-mobil Podělte se se svým chytrým zařízením na Instagramu. Použijte #Fmobil Zobrazit profil