nahoru

Sony Xperia Z3+

Nová vezre velmi oblíbeného mobilního telefonu Sony Xperia Z3+, je ještě lepší a zkušenější než původní model. Na první pohled si jistě všimnete 5,2" velkého displeje s FullHD rozlišením 1080 x 1920 pixelů, který je úžasně ostrý. I tato verze Sony Xperia Z3+ E6553 se ráda koupe, tento mobilní telefon je vodotěsný.

Přirozená a elegantní Xperia Z3+

Mobil Sony Xperia Z3+ E6553

Je to nádherný kousek techniky...

Sony Xperia Z3+ E6553

je vodotěsný, a to zaručuje certifikace odolnosti IP68. Kromě odolnosti Vás jistě zaujme precizní výkon, o který se starají dva silné čtyřjádrové procesory. Další překvapení Vás čeká po zapnutí displeje, má totiž 5,2" FullHD rozlišení a všechny barvy jsou krásně ostré.

Sony Xperia Z3+ je ještě lehčí než jeho předchůdce o 6g - váží pouhých 144g i s baterií.

Rozměry jsou Z3+ jsou shodné až na šířku 146 x 72 x 6.9 mm. Výrobce Sony si dal záležet na rozměrech, a proto Z3+ je tenký pouze 6,9mm.


Spodní část telefonu Sony Xperia Z3+

Sony Xperia Z3+ konektory

S tímto telefonem zazáříte.

Fotoaparát a paměť

Jen s pár mobily si můžete pořídit kvalitní podvodní "Selfie" fotografii. Telefon Sony Xperia Z3+ má ty nejlepší předpoklady pro podvodní focení, svou odolností proti vodě se dostane do míst, kam jiné telefony nemůžou, a luxusní fotoaparát vždy vše bezvadně zachytí, a udělá Vám krasné vzpomínky. Hlavní kamera má rozlišení 20,7 Mpx a dokáže natáčet videa v 2k rozlišení (2160p@30fps). Pro videohovory má Sony Xperia Z3+ zabudovanou i přední fotoaparát s rozlišením 5 Mpx. Pro noční fotografie, nebo šedá zákoutí má Z3+ zabudovaný LED blesk. Fotoaparát má také spoustu funkcí, mezi které patří panoramatické focení, dotykové ostření a detekce obličejů. V telefonu je pro Vás a Vaše data připravena paměť o kapacitě necelých 32GB. Pokud by Vám tato paměť nestačila, jednoduše dokoupíte pamě´tovou kartu s kapacitou až 128GB.


Vyberte si barevné provedení...

Barevné provedení mobilního teleonu Sony Xperia Z3+

podle Vaší chutě!

Výkon a operační systém

Mobilní telefon Sony Z3+ má pod kapotou dva opravdu silné procesory 4 jádrové procesory taktované na vysoký výkon. Telefon má celkem 8 jader (je osmijádrový). Tento ohromný výkon se hodí na hraní nejnovějších her a používání moderních aplikací, a to vše bez sekání a svižně.

Procerory: Quad-core 1.5 GHz & Quad-core 2 GHz

Tyto dva procesory si skvěle rozumí s 3GB velkou operační pamětí RAM.

Uvnitř telefonu najdete operační systém Android v nejnovější verzi 5.0 Lollipop.


 

Operační systém: Android 5.0 Lollipop
Procesor - počet jader: 4-jádrový + 4-jádrový
Procesor - frekvence [MHz]: 1,5GHz + 2GHz
Uživatelská paměť: 32GB
Velikost RAM: 3GB

Fotoaparát: 20,7 MP, 4128 x 3096 pixelů, autofocus, LED blesk

Certifikace IP68 - vodotěsný mobilní telefon Xperia Z3+

Tuto certifikaci získal mobilní telefon díky své odolnosti proti vodě.

Co na to říci?? Snad pouze, že telefon Z3 + se rád koupe. :)

Telefon Sony Xperia Z3+ si u nás můžete objednat i na splátky.

Příslušenství k Sony Xperia Z3+ (5)

Pouzdra a obaly (3)

Tvrzená skla (2)

Podělte se o své úlovky na Instagramu. Použijte #Fmobil Pochlubte se na Instagramu. Použijte F-mobil Podělte se se svým chytrým zařízením na Instagramu. Použijte #Fmobil Zobrazit profil