nahoru

Lenovo Moto G5 Plus

Chytrý mobilní telefon Lenovo model Moto G5 Plus je novým smartphonem od světoznámé značky nabízející nové vymoženosti oproti svému předchůdci Moto G5. Novinkou u Moto G5 Plus je výkonnější procesor, rozsáhlejší vnitřní paměť, technologie NFC či objemnější baterie. Mobil Lenovo je vybaven jedním z nejnovějších a velmi populárních operačních systémů pro telefony, a sice Androidem verze 7.0.


Nejmodernější fotoaparát ve své kategorii

moto g5 plus

Lenovo Moto G5 Plus

Skořápkou telefonu Moto G5 Plus je vysoce kvalitní kovový hliníkový rámeček, který i přes svou jednoduchost nabízí maximální komfort a stylovost. Dalším plusem jsou kompaktní rozměry, a sice 150x74x7.7-9.7 mm. Přístroj tak můžete mít vždy při sobě. Bezpečí vašich soukromých dat zajišťuje odemykání pomocí senzoru otisků prstů na přední straně na tlačítku "Home", který se stává u telefonů samozřejmostí. K dispozici jsou i tzv. "Moto akce" sestávající se z jednoduchých gest usnadňujících každodenní používání. Jde především o spuštění fotoaparátu pomocí otočení zápětí či zapnutím blesku
dvojitým zatřesením telefonu.

Displej mobilu Lenovo o velikosti 5.2" a s HD rozlišením 1920x1080 pixelů obohacený o technologii IPS, zlepšující kvalitu zobrazení, je vhodný k prohlížení každého multimediálního obsahu a zajistí odpovídající pohodlí a stoprocentní zážitek, ať už na telefonu provádíte jakoukoliv činnost. Pro efektivnější ochranu displeje doporučujeme dokoupit ochrannou fólii nebo tvrzené sklo.

Přední kamera o rozlišení 5 MPx je vhodná pro pořizování, dnes velmi populárních, selfie. S mnoha efekty a možnostmi upravy fotografií se stanete opravdovými mistry ve fotografování. Oproti tomu zadní kamera nabízí 12 MPx s ostřením až o 60% rychlejším než kdy předtím a světelností F/1,7, která je aktuální jen u nejnovějších telefonů dokáže zaznamenat videa o rozlišení 1080p, což je dostačující prostředek pro dokumentaci Vaší dovolené, vzácných chvil s Vašimi blízkými či jen rekreační dovádění.


Baterie a konektivita

Za velkou výdrž mobilu Lenovo Moto G5 Plus je odpovědná baterie o kapacitě 3000 mAh. Technologie TurboPower umožňuje nabití telefonu až na 6 hodin provozu již za 15 min. Díky přístupu k rychlému mobilnímu internetu 4G LTE se nemusíte obávat hraní online her, nebo jakékoliv náročnější operaci přes internet a ve spojení budete vždy a všude. Navíc technologie Dual SIM vám umožňuje do telefonu vložit dvě SIM karty, v případě potřeby. Nemusíte tak nosit dva telefony při sobě. Nevšedností pro telefon Lenovo je i přítomnost funkce NFC.


OS Android 7.0

android nougat

nesoucí název Nougat.

Hardware

Telefon Moto G5 Plus má vestavěný osmijádrový procesor o frekvenci 2GHz a operační paměť čítající 3GB, což je výkon dostačující i náročnějšímu uživateli. Vestvěná paměť o velikosti 32 GB je možné rozšířit pomocí MicroSD karty o další prostor, čímž tak získáte velké množství místa na Vaše fotografie, videa, hry a mnoho dalších.

Operační systém Android

Mobilní telefon je vybaven operačním systémem Android™ (v7.0 Nougat), který umožňuje komfortní užívání telefonu, šetření baterie či bezproblémový kontakt s okolím. Díky tomuto systému má telefon přístup do obchodu Google Play, kde si budete moci stáhnout miliony bezplatných her nebo aplikací. S každou verzí Androidu se tento systém vylepšuje a upravuje na míru potřeb zákazníků.


Pro ochranu mobilního telefonu doporučujeme dokoupení ochranného krytu a ochranného tvrzeného skla na displej, kterou si můžete nechat nalepit na telefon našimi zkušenými pracovníky.

Často cestujete autem a chcete mít telefon po ruce a na očích? Pořiďte si chytrý magnetický držák Fixed FIXM2, který umístíte na palubní desku a pomocí magnetu pevně udrží mobilní telefon přesně tam kde potřebujete.

Potřebujete kvalitní reproduktory na cesty nebo do míst, kde není přístup k elektrické síti? To není žádný problém s Bluetooth reproduktory Creative Sound Blaster FRee SB1660, které vydrží pomocí integrované baterie hrát přes 10 hodin na jedno nabití. Reproduktory můžete doplnit externí baterií Powerbank, která dokáže mobilní telefon nabít i několikrát po sobě na jedno nabití.

Pozn.: Prezentované obrázky mohou být jen ilustrační.

Mobilní telefon Lenovo Moto G5 Plus si u nás můžete objednat i na splátky.

Příslušenství k Lenovo Moto G5 Plus (5)

Pouzdra a obaly (4)

Tvrzená skla (1)

Podělte se o své úlovky na Instagramu. Použijte #Fmobil Pochlubte se na Instagramu. Použijte F-mobil Podělte se se svým chytrým zařízením na Instagramu. Použijte #Fmobil Zobrazit profil