nahoru

Huawei Ascend Y600

Huawei Y600 je mobilní telefon, který Vás nadchne svým 5" velkým displejem s rozlišením 480 x 854 pixelů. Mobil Huawei Ascend Y600 spolupracuje s operačním systémem Android 4.2 (JellyBean), díky kterému získáte přístup do rozsáhlé knihovny her a aplikací Google Play. Velmi jemné zaoblené hranky umožňují pohodlné a příjemné držení telefonu pro Váše pohodlí. Huawei Y 600 má ve své výbavě zabudovaný fotoaparát s rozlišením 5Mpx, se kterým můžete fotit a zaznamenávat vzpomínky a důležité okamžiky Vašeho života. Po stránce výkonu není tento mobil stavěn pro náročné uživatele, ale naopak je spíše na základní používání. Mobilní telefon Ascend Y600 podporuje používání dvou SIM karet zároveň, takže budete v jednom telefonu k zastižení na 2 telefoních číslech zároveň - funkce Dual SIM.

Displej

Huawei Y600 má velmi kvalitní displej s úhlopříčkou 5" typu TFT kapacitní dotyk. Tento dotykový displej zvládne najednou snímat dotyk až 5. prstů. Tuto vlastnost lze velmi dobře využít hlavně při hraní her. Rozlišení displeje je 480 x 854 pixelů. Pro dobrou ochranu displeje Vám doporučujeme objednat ještě ochranou fólii, která udrží Váš displej bez škrábanců a poškození.


 

Operační systém a fotoaparát

V tomto mobilu Y600 najdete nejrozšířenější mobilní os Android s verzí 4.2 JellyBean. Os Android nabízí spoustu funkcí a užitečných vylepšení pro uživatelské rozhraní. Pokud jste již používali operační systém android jistě máte založený přihlašovací účet Google.

TIP: Přes tento účet lze snadno zálohovat kontaky a přenést si všechny pohodlně do nového zařízení. Stejným způsobem si můžete uložit a přetáhnout data aplikací. Vše je rychlé a snadné.

Mobilní telefon Huawei Ascend Y600 má 5Mp fotoaparát, se kterým není problém fotit jako o život. Toto rozlišení je již spíše základní, ale i přesto dělá mobil Y 600 pěkné fotky. Uvnitř telefonu můžete také najít necelé 4GB prostoru pro Vaše uživatelská data. Tato paměť lze snadno rozšířit pomocí paměťové karty microSD až o celých 32GB.


Výkon

Pod kapotou mobilního telefonu se ukrývá dvoujádrový procesor taktovaný na frekvenci 1,3GHz. Tento procesor ve spolupráci s operační pamětí RAM 512MB udržují operační systém a aplikace svižně v chodu.


Připojení

Všechny dotykové telefony mají v základní výbavě zabudovanou anténu pro příjem Wi-Fi signálu, a u tohoto modelu nechybí ani připojení 3G. Pro bezdrátový přesun dat (obrázků nebo mp3), nebo pro párování s handsfree a jinými zařízeními můžete využít funkci Bluetooth.

Příslušenství k Huawei Ascend Y600 (3)

Náhradní díly (3)

Podělte se o své úlovky na Instagramu. Použijte #Fmobil Pochlubte se na Instagramu. Použijte F-mobil Podělte se se svým chytrým zařízením na Instagramu. Použijte #Fmobil Zobrazit profil