nahoru

Huawei Ascend P7

HUAWEI Ascend P7 je elegantní chytrý telefon, který na první pohled zaujme svým luxusním zpracováním a špičkovým výkonem. HUAWEI Ascend P7 je velmi ULTRA tenký a lehce se drží v ruce díky tloušťce pouhých 6,5mm. Perfektní displej s úhlopříčkou 5" a jemným HD rozlišením zajistí maximální zážitek při sledování filmů, surfování na internetu nebo hraní her. HUAWEI Ascend P7.

Nový Nabušený kamarád rodiny Huawei

HUAWEI Ascend P7

Design
Překrásné tvary tohoto mobilu HUAWEI Ascend P7 Vás okouzlí tak rychle, že se budete divit. Luxusní povrch dodává telefonu neotřelí vzhled. Pro dobrou ochrannu Vašeho telefonu Huawei Ascend P7 Vám doporučujeme přiobjednat také silikónové puzdro.

Displej
HUAWEI Ascend P7 má velký 5,0" displej s jemným HD rozlišením 1080 x 1920 pixelů. Barevná paleta tohoto displeje obsahuje až 16 miliónů barev. Všechny barvy vypadají na displeji velmi pěkně.

Pro dokonalou ochranu Vašeho displeje Vám doporučujeme přiobjednat ochrannou fólii, pro krásný displej bez škrábanců.

Výkon
Špičkový nabušený výkon do telefonu HUAWEI Ascend P7 přináší čtyřjádrový procesor s frekvencí 1,8GHz a 2GB operační paměti. Takový výkon zvládne přehrávání HD videií, hraní moderních her a plynulí běh systému i s několika aplikacemi zároveň.

Fotoaparát
Huawei Ascend P7 se za svůj fotoapárát rozhodně stydět nemusí. Telefon je vybaven fotoaparátem s úctyhodným rozlišením 13Mpx, který je umístěn na zadní straně mobilu. Tento hlavní fotoaparát má spoustu funkcí, mezi které se řadí i detekce obličejů. A aby toho nebylo málo, Huawei Ascend P7 má i přisvětlovací LED diodu, která slouží jako blesk.

Systém a výbava
HUAWEI Ascend P7 pracuje s moderním a nejrozšířenějším operačním systémem Android s verzí 4.4.2 KitKat. Ten zaručuje plynulý chod telefonu a kromě již mnoha integrovaných slušeb přímo do systému i nepřeberné množství aplikací a her přes online portál Google Play.


Ve výbavě telefonu najdete dnes již nepostradatelné Wi-Fi, Bluetooth, GPS modul, akcelerometr, teploměr ale například i elektronický kompas. Vnitřní uživatelská paměť má 16GB, a pokud by Vám tento prostor nestačil, můžete si tento prostor pro Vaše data rozšířit kartou microSD až o 64GB.

 

Mobilní telefon pochází z oficiální distribuce pro Českou republiku. Má české menu, českou dokumentaci a vztahuje se na něj plnohodnotná záruka a podpora autorizovaného servisu v ČR.

Příslušenství k Huawei Ascend P7 (4)

Tvrzená skla (1)

Náhradní díly (3)

Podělte se o své úlovky na Instagramu. Použijte #Fmobil Pochlubte se na Instagramu. Použijte F-mobil Podělte se se svým chytrým zařízením na Instagramu. Použijte #Fmobil Zobrazit profil