nahoru

Huawei Ascend G750

HUAWEI Ascend G750 je smartphone nabouchaný výkonem a špičkovým fotoaparátem. HUAWEI Ascend G750 se lehce drží v ruce díky tloušťce pouhých 8,9mm. Perfektní displej s úhlopříčkou 5,5" zajistí maximální zážitek při sledování filmů, surfování na internetu nebo hraní her. HUAWEI Ascend G750. Huawei Ascend G750 má v základní výbavě osmijádrový procesor taktovaný na frekvenci 1,7 GHz.

HUAWEI Ascend G750

Octacore (osmijádro) od Huawei

Design
Překrásné tvary tohoto mobilu HUAWEI Ascend G750 Vás okouzlí tak rychle, že se budete divit. Luxusní povrch dodává telefonu neotřelí vzhled. Tento Huawei je docela velký takže už se o něm může hovořit jako Phabletu.

Displej
HUAWEI Ascend G750 má velký 5,5" displej s luxusním rozlišením 1280 x 720 pixelů. Toto rozlišení Vám umožní koukat na videa v HD kvalitě.

Pro perfektní ochranu Vašeho displeje Vám doporučujeme přiobjednat tvrzené sklo na displej.

Výkon
Velmi silný výkon zaručuje osmijádrový procesor o brutální síle 1,7 GHz. Operační paměť RAM má velikost 2Gb, takže Ramky rozhodně nebudou brzdit ohromný výkon. S tímto výkonem si budete moci hrát ve Vašem mobilu nejmodernější mobilní hry a přitom ještě koukat na HD videa.

Fotoaparát
Huawei Ascend G750 se může pyšnit svým fotoaparátem s ohromným rozlišením 13 Mpx, takové rozlišení moc mobilů ve výbavě nemá. Dokonce je ještě lepší než pár let starší foťáky. Huawei Ascend G750 má ve výbavě ještě také přední kamerku určenou hlavně pro videohovory, ta má rozlišení 5 Mpx. Pro jasné fotky i v noci má tento telefon i LED diodu, která slouží jako blesk.

Systém a výbava
HUAWEI Ascend G750 pracuje s moderním a nejrozšířenějším operačním systémem Android 4.2. Ten zaručuje plynulý chod telefonu a kromě již mnoha integrovaných slušeb přímo do systému i nepřeberné množství aplikací a her přes online portál Google Play.

Ve výbavě telefonu najdete dnes již nepostradatelné 3G a Wi-Fi připojení, Bluetooth, GPS modul, akcelerometr, ale například i elektronický kompas a dokonce kompas. Vnitřní uživatelská paměť má 8GB, a pokud by Vám tento prostor nestačil, můžete si tento prostor pro Vaše data rozšířit kartou microSD až o 32GB.

Podělte se o své úlovky na Instagramu. Použijte #Fmobil Pochlubte se na Instagramu. Použijte F-mobil Podělte se se svým chytrým zařízením na Instagramu. Použijte #Fmobil Zobrazit profil