nahoru

Vodafone Smart E8 je spolehlivý mobilní telefon, který nabízí dobrý výkon a bohatou výbavu za velmi příznivou cenu. Moderní hry i aplikace si vychutnáte na kompaktním 4" displeji díky 4-jádrovému procesoru. Vysoký výkon doplňuje bohatá výbava v podobě funkce LTE, NFC, dvojice fotoaparátů nebo Wi-Fi a GPS modul.

Vodafone Smart E8

Mobilní telefon Vodafone Smart E8 je skvěle egonomicky řešený přístroj, který vám svojí cenou vyrazí dech. Nejmodernější bezdrátové technologie v čele s podporou LTE mobilního internetu vás nenechají nikde na holičkách.

Kompaktní display s úhlopříčkou 4" a rozlišením 854x480 px potěší všechny příznivce menších telefonů a především dámy, kterým padne do menší ruky jako ulitý. 

Fotoaparát

Hlavní fotoaparát s rozlišením 5Mpx pořizuje příjemně ostré fotografie i videa v dobré kvalitě, která plně dostačuje např. pro oblíbené sociální sítě.

Pro videohovory nebo pořizování oblíbených selfie fotek je na přední straně mobilního telefonu druhá kamera s rozlišením 2Mpx.

Výkon, paměť a operační systém

Jako operační systém byl u smartphonu Vodafone Smart E8 zvolen oblíbený a nejrozšířenější operační systém Android 7.0 (Nougat), který nabízí velké množství aplikací, her a velkou možnost přizpůsobení si operačního systému přímo na míru.

O plynulý chod operačního systému a náročných aplikací i 3D her se postará výkon čtyř jádrového procesoru s frekvencí 1,1GHz, který doplňuje 1GB operační paměti.

Vnitřní paměť má kapacitu 8GB, kterou lze dále rozšířit pomocí microSD paměťových karet.

Ve výbavě telefonu najdeme všechny moderní technologie jako Wi-Fi, Bluetooth, GPS, NFC a množství různých senzorů.

Podpora vysokorychlostní sítě LTE (4G), je záruka rychlého a stabilního mobilního internetu pro příjemné surfování, sledování videí online a poslechu streamované hudby. Oproti starší 3G technologií přináší až 10x vetší rychlost.


Pro ochranu mobilního telefonu doporučujeme dokoupení ochranného krytu a tvrzené sklo na displej, kterou si můžete nechat nalepit na telefon našimi zkušenými pracovníky.

Často cestujete autem a chcete mít telefon po ruce a na očích? Pořiďte si chytrý magnetický držák Fixed FIXM2, který umístíte na palubní desku a pomocí magnetu pevně udrží mobilní telefon přesně tam kde potřebujete.

Potřebujete kvalitní reproduktory na cesty nebo do míst, kde není přístup k elektrické síti? To není žádný problém s Bluetooth reproduktory Creative Sound Blaster FRee SB1660, které vydrží pomocí integrované baterie hrát přes 10 hodin na jedno nabití. Reproduktory můžete doplnit externí baterií Powerbank, která dokáže mobilní telefon nabít i několikrát po sobě na jedno nabití.

Mobilní telefon Vodafone Smart E8 si u nás můžete objednat i na splátky.

Podělte se o své úlovky na Instagramu. Použijte #Fmobil Pochlubte se na Instagramu. Použijte F-mobil Podělte se se svým chytrým zařízením na Instagramu. Použijte #Fmobil Zobrazit profil